Filtrera dina val

Pris

15 kr - 600 kr
Bad

Badkläder & Accessoarer för barn

There are 107 products.
Visar 1 - 48 av 107 artiklar

Badkläder för barn

Om det är dags att inhandla badkläderna inför semestern eller den efterlängtade värmen så har vi ett fint utbud av baddräkter och badkläder för barn från strandbadlakan och strandväskor till badbyxor och bikini, kanske vill du också skydda dina småttingar från solens strålar med en barnkeps från Bilar eller solglasögon från P...

Badkläder för barn

Om det är dags att inhandla badkläderna inför semestern eller den efterlängtade värmen så har vi ett fint utbud av baddräkter och badkläder för barn från strandbadlakan och strandväskor till badbyxor och bikini, kanske vill du också skydda dina småttingar från solens strålar med en barnkeps från Bilar eller solglasögon från Paw Patrol? Eller varför inte styla dem med de perfekta strandtofflor och strandponcho från deras favorit märke eller Disney karaktär.

Missa också inte vårt utbud av strandväskor som passar lika bra vid poolen och på stranden som på utflykt i fjällan och picknick. Vi har även en UV-band, en strålningsmätare som kan förhindra för mycket exponering för solen såväl som att indikera om du borde applicera solkräm, vilket kan vara mycket praktiskt om du är orolig över skadliga strålningar. Glöm också inte det allra viktigaste att ta med till stranden, en kylväska så att du kan nyttja av dina favoritdrycker välkylda.

Mindre
Mer